banner_geo_01 banner_geo_02
Geo Spedition se prezinta

Desi suntem o societate nou infiintata, venim cu experienta si logistica unei firme care a fost prezenta pe piata de transport de peste 15 ani.

Geo Spedition, este specializata in transportul de confectii pe umerase si transport marfuri generale in/din majoritatea tarilor Uniunii Europene : Italia, Germania,  Franta, Regatul Unit al Marii Britanii, Olanda, Belgia, Danemarca, Austria, Suedia, Norvegia, Polonia, Cehia, Slovacia, Slovenia, Elvetia

Prin parcul auto pe care il detinem ne putem permite sa asiguram promitudine si camioane_geo_speditionsa deservim clienti importanti. Toata flota noastra compusa din dube de confectii : camionete de 36 mc, 45 mc si camioane de 93 mc, prevazuta cu faguri pentru stendere confectii.

Parcul auto este monitorizat GPS, astfel incat suntem in masura sa va comunicam oricand unde este pozitionat camionul, cat mai avem pana la destinatie.

Geo Spedition este si casa de expeditii ce organizeaza transport rutier international de marfa pe intreg teritoriul Europei atat in spatiul intracomunitar cat si in spatiul extracomunitar. Oferim la randul nostru marfuri din toata Europa spre Romania.

Organizam transporturi rutier auto atat in regim de camion complet cat si in regim de grupaj.

Geo Spedition detine licenta de transport  seria LTM nr.0041409  si licenta de pentru activitati conexe transportului rutier -  activitati de intermediere  a operatiunilor de transport rutier public seria CI nr.0002802

Demn de semnalat este si faptul ca toate camionele noastre au asigurare CMR pe marfa. Fiecare marfa transportata prin intermediul firmei noastre beneficiaza de asigurare in caz de deteriorare, accident, furt sau distrugere, in conformitate cu legislatia in vigoare.

Cu o echipă alcătuită din personal cu o bogată experienţă în activitatea de transport, reuşim să oferim servicii de calitate care sfidează orice concurenţă. Conducatorii auto incadrati pe aceste mijloace de transport corespund din punct de vedere etic si profesional.

Căutăm noi oportunităţi pentru a extinde serviciile noastre de transport rutier de marfă şi suntem deschişi către orice potenţială cooperare, respectând şi promovând etica în afaceri.

Cere AICI o cotatie de pret pentru transport marfa

[home] [despre noi] [servicii] [contact]